Köpvillkor

 

Följande allmänna villkor gäller för köp på denna webbplats. Kontraktpart och tillhandahållande av webbplats är:

Företag:

Hästmassör

Göran Larsson

Agnesfridsvägen 95, Lgh 1101

212 37 MALMÖ

Moms-nr; SE 560131467901

VI SKICKAR EJ BESTÄLLNINGAR UTOMLANDS!

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER OCH SEKRETESS:

Vi sparar personuppgifterna i ett kundregister, för att kunna fullgöra våra skyldigheter mot dig som kund samt för administration, betalrutiner, information och marknadsföring.

PRISER:

Alla priser anges i svenska kronor inklusive moms och frakt. Observera att prisförändringar kan ske (från leverantörerna, transportörer m.m.).

BETALNING:

Betalning i webbutiken kan ske med bankkort (Visa & Mastercard) med Paypal eller mot faktura. Vi förbehåller oss dock rätten att vid behov inskränka möjliga betalningssätt.

Faktura: Betalningsvillkor 10 dagar efter fakturadatum, oberoende när du hämtar ut leveransen. Är betalningen inte fullgjord senast på förfallodagen utgår dröjsmålsränta med 15 % från förfallodagen samt en skriftlig betalningspåminnelse.

PRODUKTINFORMATION:

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på denna webbplats samt slutförsäljning av produkter. Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning. Vi försöker alltid på bästa sätt att exponera produkterna så korrekt som möjligt.

 

LEVERANS:

Varorna levereras inom 1 - 4 arbetsdagar. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning av vissa produkter. Detta meddelas dock snarast och du kan då välja att invänta leverans eller annullera din order.

 

REKLAMATION:

Om produkten är felaktig eller går sönder på ett onormalt vis har du alltid rätt att reklamera den. Skicka produkten till oss tillsammans med en beskrivning om vad som hänt. Glöm inte att bifoga kvittot.

 

ÅNGERRÄTT:

Du har som privatkund enligt lagen om Konsumentskydd vid distansavtal, rätt att ångra ett köp. Du måste inom sju (7) dagar meddela om du tänker utnyttja ångerrätten och varan måste vara i ursprungsskick. Varorna måste återsändas i obruten förpackning och väl emballerade. Fraktavgifte samt ev. andra avgifter återbetalas ej och köparen står alltid för returfrakt med valfri distributör. Pengarna för retur återfås inom 30 dagar från det att vi har varan i retur förutsatt att korrekta Bankuppgifter bifogas. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

 

ALLMÄNT:

> Man måste vara minst 18 år och myndig för att handla, samt ha svenskt personnummer och svensk leveransadress.

> Som kund ansvarar du för att lämna riktiga kunduppgifter, vilka är viktiga för såväl kreditupplysningar som orderbekräftelse och leverans.

> Vi kan tyvärr endast leverera varor inom Sveriges gränser.

> Paket som ej hämtas ut efter liggetiden kommer att returneras till Göran Larsson. Detta medför extra kostnader för dig som kund- du får betala bruttokostnad för tur- och returfrakt samt 300 kr i hanterings- och expeditionsavgift. Paket som ej hämtas ut omfattas ej av ånger- eller returrätt.

> När du gör en beställning anses du har läst igenom och accepterat köpvillkoren, vilka följer Konsumentverkets riktlinjer.