Webbutik

OBS! Länk till Webbshopen: www.goranelarsson.se  

 

Vårt mål:

Glada kunder och glada medarbetare, Kvalitet och Service

 

Göran E Larsson är en svensk expert på naturlig utfodring. Som med kvalitetsörter, örtblandningar och med naturliga råvaror, stöder på ett naturligt sätt hästars och hundars dagliga välmående utan tillsatser eller syntetiska komponenter.

Basen i alla våra liniment och salvor utgörs av Rapsolja, Shesmör och Bivax. Till denna bas tillsätter vi olika extrakt och eteriska oljor från växter med olika välgörande beståndsdelar.

Vi tillsätter ingen parfym, inga lösningsmedel, inga mineraloljor, inga parabener och inget vatten i våra salvor

Mina leverantörer av råvaror är:

Gunnarhögs Gård AB; www.gunnarshog.se

Borgeby Kryddgård; www.borgebykryddgard.se

Organic Makers: www.organicmakers.se

 

För utvärtes bruk till häst och hund:

Här finner Du kvalitetsprodukter för utvärtes bruk: Universal Hästliniment för ökad blodgenomströmning vid tillfällig muskel ömhet. Universal Zinksalva, Ringblomssalva och Tjärsalva för vård av småsår och eksem.

 

 Kvalitetsörter, örtblandningar och fodertillskott till häst och hund:

Här finner Du specifikt utbud av kvalitets örter till din häst eller hund. Utan tillsatser eller syntetiska komponenter. Nypon från Chile för bättre funktion i leder och muskler och är rik på A, B och C vitaminer.  Ingefära är svagt inflammationshämmande och bra mot orolig mage.  Djävulsklo anses ha anti-inflammatorisk och smärtstillande egenskaper.  Gurkmeja används främst vid akuta kroniska inflammationer i leder och muskler.  Rödbetspulver innehåller nitrat som vidgar blodkärlen och ökar syreupptagningen, prestationshöjande och uthållighet.  Boswellia Serrata kristaller anses ha anti-inflammatoriska och smärtstillande effekter.  Linfrökaka är rik på protein, energi och fibrer samt essentiella fettsyror som Omega 3 och 6. Passionsblomma ört anses bra mot oro, stress, brunstproblem / hormonbalans och beteendeproblem.  Mage- och Tarm i Balans innehåller naturliga örter som verkar för en hälsosam mage- & tarm i balans